Kom og vær med til en hyggelig aften med god musik, når Claire Kelly optræder hos Kuglen og Keglen i Odder!

Sangerinden, sangskriveren og selvudråbt optimist, Claire Kelly, flyttede fra Milwaukee til Nashville i 2016 for at forfølge sin musik- og sangskriverkarriere på fuld tid. Siden da har hun turneret internationalt, fået en sang placeret i et primetime tv-show og har vundet adskillige sangskrivningskonkurrencer, senest gennem den verdensberømte The Bluebird Cafe. Nashville er hurtigt blevet hjem.

Claire har brugt de sidste mange år på at skrive for film og tv, hendes musik er blevet placeret på ABC Networks Station 19, HBO Max's 12 Dates of Christmas og en GTS Kombucha-reklame. Nashville Songwriter's Association (NSAI) interviewede hende for nylig om hendes succes i synkroniseringslicensverdenen som uafhængig kunstner. I 2020 blev hun kåret som finalist til både Kerrville Folk Festival "Grassy Hill New Folk Songwriting Competition" og sangskriverkonkurrencen "Songwriter Serenade" i La Grange, TX.

Claire har elsket at komme til at dele sine sange og historier med mennesker over hele kloden. Fra koncerter i stuer til anmelderroste festivaler og alt derimellem har hun åbnet op for numre som Colbie Caillat, Anderson East og 2019 American Idol-vinderen, Maddie Popee. Hun har også optrådt på festivaler på tværs af staterne såsom Milwaukee's Summerfest, Kerrville Folk Festival, The Muscle Shoals Songwriters Festival, The Lights Fest, Steel Bridge Song Fest og Mile of Music.

Hendes seneste projekt "The Scenic Route" taler til livets uventede drejninger og finde skønheden i omvejene. Dette album blev indspillet og produceret af Nick Stone fra Nashville baseret folk/blues trio, South For Winter. “Selvom der ikke er mangel på unge kvinder bevæbnet med en akustisk guitar og en dejlig stemme, har Kelly koteletterne til at være alles nye yndlingskunstner, og når hun synger, at hun ikke er ved at sælge arenaer ud endnu, får vi alle en følelse af, at det bestemt er i horisonten." - Take Effect Music Review

Spisning før koncerten?

Bestil nu på 86 54 13 00.