Hos Kuglen og Keglen kan du trygt besøge os, da vi har taget grundige forholdsregler når du besøger os. Vi følger alle regeringens anbefalinger.
Læs mere herunder hvad vi sammen kan gøre for at undgå smitte.

Retningslinjer hos Kuglen og Keglen

Opdateret d. 14/6-2021

- Alle fra 15 år og over, skal fremvise gyldigt coronapas ved fremmøde.

- Vi lukker senest centeret kl. 00:00, alkohol kan købes

- Hold fortsat god afstand, og pas på hinanden.

Bemærk venligst, at reservationer skal bookes på forhånd, da vi indtil videre kun holder åbent for forudbestilte selskaber.

Vores udendørs park, Together, åbnes pr. 26/6, men der vil stadig være mulighed for bowling og spisning.
Vi har et begrænset udvalg af mad og drikke, men ved forudbestilling af menu - senest 4 dage forud - tilbyder vi det meste fra kortet.

Minigolfbanen er under renovering, og vil være klar senere på sommeren.

Vi anbefaler alle at holde en god håndhygiejne, og du vil derfor kunne finde håndsprit flere steder i centeret, så du nemt kan desinficere dine hænder.

Du skal spritte hænder før du afprøver bowlingsko. De sko du benytter under spillet skal stilles på reolen til brugte sko, så personalet kan se de skal desinficeres.

Du skal spritte hænder af før du afprøver bowlingkugler. Benyt kun 1 bowlingkugle under spillet. Alle kugler bliver jævnligt desinficeret, og spritter du hænder under dit besøg, skal du bare lægge kuglen på plads igen.

Yderligere tiltag hos Kuglen og Keglen

Vi har målt alle vores lokaler op, og for at kunne holde god afstand, har vi sat en begrænsning på hvor mange personer der må opholde sig i vores lokaler. Hold øje med skiltene, og følg venligst altid personalets anvisninger.

Desuden opfordrer vi alle gæster til at overholde alle gældende retningslinjer som myndighederne har udstukket. Vi opfordrer også til at man holder god afstand til andre selskaber, så alle har god plads. Endvidere vil vi sætte stor pris på det, hvis I vil hjælpe personalet med at holde den højest mulige hygiejnestandard, ved f.eks. selv at tage jeres brugte service med fra baneområdet op til baren.