Hos Kuglen og Keglen kan du trygt besøge os, da vi har taget grundige forholdsregler når du besøger os. Vi følger alle regeringens anbefalinger.
Læs mere herunder hvad vi sammen kan gøre for at undgå smitte.

Hos Kuglen og Keglen skal du bære mundbind. Kravet gælder ikke børn under 12 år, personer med svære handicap eller folk der er undtaget mundbind pga. luftvejssygdomme. Kravet gælder når du står op, og det er gældende i hele centeret.

Vi anbefaler alle at holde en god håndhygiejne, og du vil derfor kunne finde håndsprit flere steder i centeret, så du nemt kan desinficere dine hænder.

Du skal spritte hænder før du afprøver bowlingsko. De sko du benytter under spillet skal stilles på reolen til brugte sko, så personalet kan se de skal desinficeres.

Du skal spritte hænder af før du afprøver bowlingkugler. Benyt kun 1 bowlingkugle under spillet. Alle kugler der benyttes skal lægges hen i det store stativ ved trappen, så personalet kan desinficere dem.

Yderligere tiltag hos Kuglen og Keglen

I må maksimalt være 5 personer i et selskab ad gangen, uanset alder.

I må maksimalt være 4 personer på en bane, pga. afstandskrav.

Vi har målt alle vores lokaler op, og for at kunne holde god afstand, har vi sat en begrænsning på hvor mange personer der må opholde sig i vores lokaler. Hold øje med skiltene, og følg venligst altid personalets anvisninger.

Desuden opfordrer vi alle gæster til at overholde alle gældende retningslinjer som myndighederne har udstukket. Vi opfordrer også til at man holder god afstand til andre selskaber, så alle har god plads. Endvidere vil vi sætte stor pris på det, hvis I vil hjælpe personalet med at holde den højest mulige hygiejnestandard, ved f.eks. selv at tage jeres brugte service med fra baneområdet op til baren.