Kom og vær med til en hyggelig aften med god musik, når Diving Ducks optræder hos Kuglen og Keglen i Odder!

Diving Ducks er et nyt Americana/Rootsrock band opstået i 2019. (2020 sprang vi over) "Nyt og nyt....." er nu så meget sagt, da gennemsnitsalderen i bandet er forholdsvist(skræmmende) høj. Dette opfatter vi dog som en kvalitet i sig selv, men det er vi også nødt til.

Vi ER en samling ældre, rutinerede og garvede musikere. En utrolig masse jobs og bands i det fælles cv, siger - udover alderen - en masse om kærlig-heden og passionen til musikken, og ikke mindst det at spille den. Dette er også til at få øje på i bandet.

Hver især har vi spillet inden for det fleste genrer af den rytmiske musik, og dette i mange, mange år. Det var dog kærligheden til den guitarbaserede Rock, Rhytmn´n´Blues, Folk, Country, Rock´n´Roll og Soul, som bragte bandet sammen.

Dette er virkeligt så "Old School" som det kan blive, og vi er ret stolte af det...!! Americana og Roots er mange ting, og det ER en "blandet landhandel", og ligeledes er vort repertoire. Omkring halvdelen af vores sæt er fortolkninger af mange af de helt store - kendte og mere ukendte - kunstnere, som f.eks: The Band, John Hiat, "Sleepy" John Easters, Taj Mahal, Delbert McClinton, Keb Mo, JJ Cale, Band of Heathens, Van Morrisson, Rolling Stones og Bob Dylan og mange flere.

Men den anden halvdel består af original musik, som er skrevet af bandet selv, og som passer perfekt ind i stilen. Vi veksler mellem "elektriske" og "akustiske" sange i vore sæt, hvilket gør at vi har et meget varieret udtryk, og dette kan der både danses og lyttes, og drikkes fadøl til.

Spisning før koncerten?

Bestil nu på 86 54 13 00.