Kom og vær med til en hyggelig aften med god musik, når Australske Kaurna Cronin optræder hos Kuglen og Keglen i Odder!

Kaurna Cronin er en unik australsk folkekunstner, der turnerer globalt og fremfører sit swag af dybe og fængslende sange. Han optræder hovedsageligt med hele sit bandensemble forankret i folketraditionen og er en spændende kunstner og entertainer, der altid søger at skubbe genren til nye højder.

Hans kunstneriske evne til at kombinere følelsesladede lydlandskaber med intelligente og følelsesladede tekster i traditionen for folketrobadourer, der er historiefortællere, demonstrerer først og fremmest en modenhed og en opfindsomhed ud over hans alder. Med talrige sangskrivnings- og præstationspriser, herunder Folk Alliance Australia Young Artist Of The Year, ARBA Roots Album Of The Year, National Folk Festival Youth Award, FLMA Best Acoustic Act og SAM Live Music Award Cronins omfattende sangskrivningserfaring, ubarmhjertige internationale turnéplan og kunstneriske tilgang har ham betragtet som en helt unik kunstner, der er godt rustet til at holde folk i bevægelse ind i fremtiden.

Cronins evne til tidløse følelser og rige billedsprog i hans sangskrivning er til at tage og føle på, da han kombinerer de bedste, mest intime aspekter af den akustiske genre med en opfindsom og eksperimenterende moderne tilgang.
Hans seneste album Aloft In Blue udforsker nogle af vor tids dybeste eksistentielle bekymringer kombineret med frodige og følelsesladede lydlandskaber, der cementerer Cronin som kunstner i dette øjeblik og sætter ham på forkant med moderne folk.

I de seneste år har Cronin turneret meget i Europa og Australien, fra små intime spillesteder til nogle af de største festivaler i Australien, Tyskland, Holland, Sverige, Estland, Italien og endda Rusland. Cronins unikke historiefortællings-infunderede folk-rock har set ham indspille og producere en samling af lydmæssigt varierende albums i studier over hele verden med ingeniører og producere, herunder Guy Gray (Midnight Oil, INXS, Rolling Stones), Jordan Power (Bruce Springsteen, U2, Angus & Julie Stone).

Spisning før koncerten?

Bestil nu på 86 54 13 00.