Vores Escape Rooms er en super sjov aktivitet for familie, venner eller kolleger. Minimumsalderen er 12 år, og vi anbefaler at I er 3-6 personer i rummene.
Vi har 2 rum, klik ind og læs mere om dem herunder.

Pr. august 2019 indførte Kuglen og Keglen de ekstramt populære Escape Rooms som bliver mere og mere populære i Danmark, dog er de stadig en meget ny aktivitet. Escape Rooms  er underholdning for familier, venner, kollegaer eller andre voksne som vil have en sjov time sammen.

Hvad er det, og hvordan foregår det?

Man lukkes ind i et rum, hvor der er plads til 2-5 personer. Børn fra 12 år kan deltage – ifølge med en voksen. Ved yngre børn, kontakt os for vejledning.

Rummet indeholder en gåde som skal løses, og i rummet findes alle spor og ledetråde for at komme ud. Disse ledetråde hjælper gruppen på vej mod den samlede løsning, og her er det utroligt vigtigt at man samarbejder. Hvis tiden løber fra jer, bliver I selvfølgelig lukket ud igen, I har bare ikke klaret rummet.

Der skal bruges fantasi, forsøg, logik, matematik og gode øjne i en stor pærevælling. Sammen finder I løsningerne – i en kamp mod tiden. Det handler ikke altid om bare at være logisk tænkende eller være god til matematik, men om at have kontakt til sin gode sunde fornuft, samt kunne se mønstre i det konstruerede kaos.

Et Escape Room er ikke et spøgelsestog, og der foregår ingen uhyggelige eller chokerende ting i rummet.